Dag van de Levensvragen

Activiteit:

Je levensvraag in biografisch perspectief

25 juni 2021
10:00 - 17:00

Locatie


Alles begint met een vraag! We kunnen vooral inzichten krijgen, nieuwe zaken ontdekken als we leven met vragen in plaats van met antwoorden. De vraag is de motivator, zet ons in beweging en geeft richting. Door zelf je vraag te formuleren en toe te eigenen, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling.

Wat leeft er op dit moment bij je, welke levensvraag zou jij jezelf kunnen stellen? Maak de mini-journey, een korte online reis door je levensverhaal. In vijf stappen ga je even terug naar de basis van je leven, de periode van 0 tot 28 jaar. Tegelijkertijd leg je de link met nu en krijg je meteen al inzicht in wat je te doen staat.

Op deze Dag van de levensvragen geef ik vier gesprekken weg waarin je de mini-journey verdiept & meer richting op je levensvraag krijgt.

Speciaal voor professionals die er altijd voor anderen zijn en nu even bij zichzelf willen stilstaan.

Hoe het werkt:

  1. Ga naar de website van De biografie als medicijn. Daar vind je alle informatie om de mini-journey te maken. Zo kun je meteen al geïnspireerd de zomer in!
  2. Wil je meer met deze mini journey? Geef je dan op voor een speciale Dag-van-de-levensvragen-zoom-sessie. In een half uur verdiepen we je inzichten en kom je jouw levensvraag op het spoor. Er zijn vier plaatsen en wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je maakt je afspraak via email,  sandra@squareoflife.nl

De beschikbare tijden zijn: 10.00 – 10.30, 11.00 – 11.30, 15.30 – 16.00, 16.30-17.00 uur.

Ik wens je veel plezier met het maken van de mini journey en kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Sandra Maks is mede-oprichter van Square of Life en biografisch coach. Levensvragen spelen een belangrijke rol in biografische coaching, waarmee je zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Je levensvraag in biografisch perspectiefTerug naar overzicht alle activiteiten