Dag van de Levensvragen

Activiteit:

Levensvragenontbijt ‘Wat voedt mij?’

25 juni 2021
08:30 - 10:30

Locatie
Atelier en beeldentuin Ruimte in beeld


Levensvragen kun je niet eten en toch zorgen ze voor inspirerende voeding en levensenergie. Soms zijn ze moeilijk te verteren maar daarna geven ze houvast op je weg door het leven. Je kunt erop kauwen in je hoofd, hun soms zware gewicht voelen in je hart maar ook hun verkwikking ervaren in je ziel.

WAT VOEDT MIJ?

Deze levensvraag staat centraal tijdens het Levensvragenontbijt dat Marian de Rijk samen met Paula Tolner organiseert op de Dag van de Levensvragen 2021. In drie kleine ontbijtrondes ga je in gesprek met anderen die net als jij nieuwsgierig zijn naar hun antwoord op deze vraag.

Levensvragen liggen niet aan de oppervlakte van je dagelijks leven. Ze verstoppen zich en vaak dienen ze zich aan bij bijzondere gebeurtenissen of “aardverschuivingen” in je leven. Een goed gesprek, aandacht en de ander zijn nodig om ze aan de oppervlakte te brengen. Daar worden ze helder en komt het antwoord dichterbij.

In ieder geval is er volop inspirerende voeding aanwezig op de plek waar we het Levensvragenontbijt organiseren: het Atelier van Ruimte in Beeld in Nuenen (Eindhoven). Je ontbijt bij mooi weer buiten in de beeldentuin of binnen tussen de schilderijen en objecten van de huidige lente-expositie.

Wij zorgen voor het ontbijt en alles wordt met aandacht voor de geldende coronaregels georganiseerd. Het enige wat je hoeft te doen is om 8.30 uur aan het ontbijt te verschijnen en uit te kijken naar je deelname aan een zinvol en waardevol gesprek.

Zo ga je om 10.30 uur goed gevoed huiswaarts. Van harte welkom!

Er is plaats voor maximaal 10 personen en de kosten zijn 15 euro.

(We kunnen helaas niet voorzien in speciale dieetbehoeften, neem dan je eigen ontbijt mee.)

Aanmelden kan via: rijk@kansrijkcoaching.nl of tolner@hetverband.nl.

Marian de Rijk (www.kansrijkcoaching.nl)
Paula Tolner (www.hetverband.nl)

Levensvragenontbijt 'Wat voedt mij?'Terug naar overzicht alle activiteiten