Dag van de Levensvragen

Activiteit:

Online interactieve lezing ‘Je leven in één herinnering’

25 juni 2021
11:00 - 12:00


Stel dat er een hiernamaals is, waar al je herinneringen worden gewist. Op één na. Welke herinnering kies je dan om mee te nemen?

Onderzoeker, auteur en coach Jacky van de Goor verzamelde in de loop van de jaren honderden herinneringen van mensen in antwoord op deze vraag. In haar promotieonderzoek aan het StoryLab van de Universiteit Twente ging zij op zoek naar de diepere betekenis van deze momenten: wat laten deze zien over wat er werkelijk toe doet in het leven?

In deze interactieve online lezing neemt Jacky je mee in de belangrijkste bevindingen van haar onderzoek. Daarnaast maak je kennis met de methode die zij ontwikkelde, die helpt om te ontdekken wat die ene herinnering je leert over jezelf en wat er echt toe doet. Een methode gebaseerd op de narratieve psychologie, die mensen in verbinding brengt met zichzelf, met de ander én met het grote geheel waar wij allen deel van uitmaken. Ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en verfijnd door jarenlange toepassing in de praktijk.

Doe mee en ervaar het zelf!

Iedereen is welkom. Aanmelden graag door een mail te sturen aan jackyvandegoor@legende-advies.nl. je ontvangt dan een zoom-link voor de kosteloze online bijeenkomst.

Meer informatie?

Bezoek de website van het onderzoek: Home – Life in One Question
Of bekijk het boek dat Jacky over het onderzoek schreef: Uitgeverij Ten Have | Je leven in een herinnering

Online interactieve lezing  'Je leven in één herinnering'Terug naar overzicht alle activiteiten