Dag van de Levensvragen

Activiteit:

Workshop: ‘Welke vraag leeft in jou?’

25 juni 2021
13:00 - 15:00

Locatie


Ben jij benieuwd naar welke vraag op dit moment vooral in jou leeft, volg dan de speciale online workshop ‘Welke vraag leeft in jou?’ In deze workshop draait het niet om oplossingen vinden of instant antwoorden krijgen, maar om te onderzoeken wat de kracht is van een vraag die in je leeft. Die je nieuwsgierig maakt en die je in beweging kan brengen. Het is een cadeau aan jezelf om even in alle rust te onderzoeken wat er in jou leeft.

Een vraag die echt over jezelf gaat, geeft inzicht en richting over jouw pad. Misschien is het een vraag over je werk, privéleven of over je eigen ontwikkeling. Ontdek tijdens de workshop wanneer deze vraag in je leven kwam en wat je ermee wilt. Wellicht is het een vraag die zeer actueel is of een zogeheten levensvraag, die je al een lange tijd meedraagt.

Hoe groot of klein ook: iedere vraag vertelt iets over hoe jij in elkaar zit en wat jij te doen hebt in je leven. Ontdek welk verlangen er achter jouw levensvraag schuilgaat en wat dat vertelt over jouw (levens)pad. Zodat jij weer een stap vooruit kunt maken. Laat je verrassen door de kracht van levensvragen en geef je op voor deze twee uur durende workshop.

De workshop wordt gegeven door biografisch coaches Josien de Vries van 3Consult uit Wijk bij Duurstede en Dana Ploeger van De Levenswijzer uit Amersfoort. Levensvragen spelen een belangrijke rol in biografisch coaching, waarmee je zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Beiden zijn lid van de Beroepsorganisatie van Biografiewerk. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Er is plek voor 15 deelnemers.

Je kunt je tot uiterlijk 24 juni aanmelden door een mail te sturen aan info@delevenswijzer.nl met je naam en telefoonnummer. De workshop wordt gehouden via ZOOM.

Workshop: 'Welke vraag leeft in jou?'Terug naar overzicht alle activiteiten