Dag van de Levensvragen

Activiteit:

Workshop ‘Praktisch aan de slag met zingeving: creëer meer betekenis in je dagelijks leven.’

25 juni 2022
13:00 - 14:00

Locatie
Seldenryck


We leven in een tijd van uitdaging. Na een periode van mogelijkheden en welvaart, drukt de huidige spanningsvolle tijd ons met de neus op de feiten. Ineens voelen we ons kwetsbaarder, maar tegelijk staan we ook meer stil bij wie en wat nu echt belangrijk is in ons leven.

Juist een tijd van crisis biedt kansen. En juist in een tijd van crisis is aandacht voor zingeving belangrijk. Elise van Schaik legt in de workshop uit waarom zingeving in deze tijd zo belangrijk is. Geen zweverige bezigheid, maar iets van ons allemaal en van alledag.

Hoe kunnen wij zingeving praktisch toepasbaar maken in ons leven?

In deze gevarieerde workshop maken wij een reis door de tijd, bekijken we wat zingeving is en doen we een oefening om meer inzicht te krijgen in hoe zingeving er in ons eigen leven uitziet. Je bent van harte welkom!

Deelname is gratis.

Aanmelden kan via info@tijdvoorzin.nl

Deze workshop is onderdeel van de feestelijke opening van coachpraktijk ‘Tijd voor Zin!’. De feestelijke opening start om 12.00 uur. Wees welkom om vanaf deze tijd aan te sluiten.

Workshop 'Praktisch aan de slag met zingeving: creëer meer betekenis in je dagelijks leven.'Terug naar overzicht alle activiteiten