Week van de reflectie
(23-27 november 2020)

Onder het motto: ‘Als je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor een ander zijn’  vind je hier een dagelijkse reflectievraag die bijdraagt aan reflectie over: goede zorg voor jezelf.

Elke ochtend (maandag – vrijdag) stellen we een nieuwe reflectievraag. Hieronder vind je de vijf vragen met daaronder de link waar je je reactie kwijt kunt. Van alle woorden die we verzamelen maken we een inspirerende woordenwolk die we dagelijks delen.

De week van de reflectie
Deze reflectievragen zijn onderdeel van de Week van reflectie. De Week van de reflectie is een bijzonder samenwerkingsverband van gezondheidszorg, jeugdzorg en opleidingen. Tijdens deze week vinden in het hele land inspirerende activiteiten plaats op het gebied van
reflectie, ethiek & moreel beraad, en er is aandacht voor morele vragen in de dagelijkse  praktijk. Een week lang staat goede zorg centraal. De Week van reflectie is in acht jaar uitgegroeid tot een breed initiatief, waaraan wordt meegewerkt door zorginstellingen,  jeugdzorgorganisaties, opleidingen en andere betrokkenen in het hele land. Met als gezamenlijke missie: een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de zorg.

Meer reflectievragen? Bestel een set reflectiekaarten via Reliëf voor 5 euro per set (35 vragen).